EKOKARDİYOGRAFİ LABORATUVARI VE KARDİYOLOJİ POLİKLİNİĞİ AÇILIŞI
28 Aralık 2017

Hastanemize başhekim olarak atanan Uzm. Dr. Kenan MUHTAR’ın kardiyoloji uzmanı olması nedeniyle hastanemiz tarihinde ilk defa kardiyoloji polikliniği açılmıştır. Hastanemiz kardiyoloji polikliniğinde kullanılmak üzere ilçemiz hayırsever iş adamlarından Mustafa ARAS Bey  tarafından bağışlanan  ekokardiyografi  cihazı ve ekokardiyografi laboratuarı 28/12/2017 tarihinde Giresun milletvekilimiz sayın Cemal ÖZTÜRK ,il sağlık müdürümüz Opr. Dr. Hasan Hüseyin ARSLANTÜRK, kaymakamımız İsmail Ayhan TAVLI,belediye başkanımız Abdullah KARAPIÇAK, AKPARTİ ilçe başkanı Hasan DURMUŞKAYA, ilçemizin idari ve mülki erkanı ve vatandaşlarımızın katıldığı törenle  hizmete girmiştir. İlçemiz ve hastanemiz açısından ilk olması nedeniyle hizmete giren kardiyoloji polikliniği,ekokardiyografi cihazı ve ekokardiyografi laboratuarının vatandaşlarımıza hayırlı olmasını dileriz.