1 - 7 Ekim Emzirme haftası
04 Ekim 2023

Tirebolu Devlet Hastanesi olarak Emzirme Haftası etkinlikleri kapsamında etkinlik düzenlendi.

Hastanede  kurulan stantta anne sütü ve etkili emzirme teknikleriyle ilgili kalıcı farkındalık oluşturabilmek için anne sütünün ve etkili emzirmenin önemini anlatan broşürler dağıtıldı.

"Anne sütü içerdiği koruyucu maddelerle bebeklerimizi mikroplardan korur, bağışıklık sistemini kuvvetlendirir, büyüme ve gelişmesi için ihtiyaç duyduğu tüm besin maddelerini içerir. Her bebek için kendi annesinin sütü özeldir. Bebek büyüdükçe anne sütünün kompozisyonu değişir ve olgunlaşır. Bu nedenle anne sütü taklit edilemez. Anne ve bebek arasındaki güçlü iletişim ilk emzirme ile başlar. Güçlü yarınlar için emzirmeyi teşvik edelim."

emzirme haftası (8).jpg
emzirme haftası (7).jpg